Finantatorul echipei de fotbal Steaua, Gigi Becali, a fost audiat vineri, in calitate de martor, in dosarul "fratilor Mihailescu", informeaza Realitatea TV. Becali a fost chemat de procurori pentru a aduce lamuri cu privire la cumpararea a patru jucatori de la societatea oamenilor de afaceri craioveni.

Gigi Becali a stat in biroul anchetatorilor aproape doua ore si a dat o declaratie scrisa in care a mentionat tot ceea ce stie despre contractele a patru fotbalisti.

La iesirea din Parchetul General, Gigi Becali a spus ca singurul jucator de care isi aduce aminte ca a fost cumparat de la societatea Extensiv a fratilor Mihailescu este Mirel Radoi, care a ajuns la Steaua in anul 2000.

Becali sustine ca despre ceilati trei nu are informatii, pentru ca toate contractele au fost semnate inainte ca el sa ajunga la Steaua.

Eugen si Nicu Mihailescu au fost retinuti in urma cu trei luni de procurorii Directiei de Investigare a Criminalitatii Organizate si Terorism pentru afaceri ilegale cu alcool si returnari ilegale de TVA.