Anchor Grup a anuntat joi lansarea oficiala a uneia dintre cele mai mari cladiri de birouri de lux din Bucuresti - Anchor Plaza. Investitia a fost de aproximativ 25 de milioane euro.

Cu o suprafata totala de 33,000 mp centrul de afaceri este compus din trei cladiri cu regim de inaltime P+12. Anchor Plaza, cu arhitectura realizata de B Design Architecture, ofera companiilor retele internet, date, telefonie si cablu TV, sistem audio pentru birouri, sistem de supraveghere cu circuit inchis si posibilitatea de rezervare a spatii de parcare (un loc la 50 mp inchiriati).

Lucrarile au fost demarate in iulie 2005 si finalizarea este programata pentru octombrie 2006. Cladirea este pe structura de otel, cu compartimentare eficienta a spatiului si finisaje de cea mai buna calitate.

„De proportii semnificative, Anchor Plaza este o buna locatie pentru un sediu reprezentativ. De asemenea apropierea fata de Plaza Romania este un avantaj pentru cei care lucreaza in Anchor Plaza" a declarat Anca Georgescu, real estate broker in cadrul departamentului Inchirieri al Regatta.