Mircea Dinescu, membru al Colegiului CNSAS, a declarat ieri ca avocatul lui Dan Voiculescu, deputatul Sergiu Andon, ar trebui "sa stea cu capul mai la cutie" pentru ca un fost procuror de pe vremea lui Ceausescu si redactor la "Scanteia" ar trebui sa nu pozeze in "vedeta nationala". "Am din ce in ce mai mult sentimentul ca venirea domnului Andon la CNSAS a devenit un eveniment national.

Pai stati putin ca nu e fenomenul Katrina, care se dezlantuie din cand in cand si pune in pericol o natiune", a declarat Dinescu. El a precizat ca "se fac cam prea multe valuri in aceasta poveste unde domnul Andon pozeaza in vedeta nationala". "Cred ca domnul Andon ar trebui sa stea putin cu capul mai la cutie", a declarat Dinescu.

El a sustinut ca Andon a fost procuror pe vremea lui Ceausescu si redactor la Scanteia, iar acum a devenit "un mare lider de opinie" si a transmis deputatului: "Ciocul mic". Domnul Andon "pozeaza dimineata in presedinte al Comisiei juridice si la prinz este avocatul diavolului, ca sa folosesc o expresie frumoasa", a spus Dinescu.

Andon : Lui Dinescu ii place sa se autopronunte

Avocatul lui Dan Voiculescu, Sergiu Andon, a declarat, ieri, dupa ce a depus contestatia la verdictul referitor la liderul conservatorilor, ca lui Mircea Dinescu ii place sa se autopronunte, desi s-ar cuveni sa fie mai chibzuit, precizind ca il iarta pe acesta pentru talentul sau literar. Andon a spus ca lui Mircea Dinescu: "ii place sa se autopronunte in cazul Dan Voiculescu".

Integral in 7Plus