Camerunezul Jeremie Njock se intoarce la Universitatea Craiova, unde a mai evoluat intre 2003 si 2005, marcand 15 goluri in 33 de partide. Stiinta plateste pentru Njock 400.000 de dolari clubului francez Brest, camerunezul semnand un contract pentru trei ani si jumatate.

Atacantul in varsta de 26 de ani revine dupa 2 ani in Romania. El si-a facut debutul in campionatul intern in 2002, la UTA pentru care a evoluat in 23 de jocuri, reusind sa inscrie de 9 ori.

In 2003 a trecut la Universitatea Craiova, fiind foarte apreciat de suporteri si antrenori. Doi ani mai tarziu a plecat spre Belgia, la Mons, ajungand un apoi in Franta.

Camerunezul a devenit intre timp jucator comunitar. El este posesorul unui pasaport german, dobandit in urma casatoriei.

Intoarcerea sa in Banie va avea loc pe 12 ianuarie 2007, data la care echipa lui Stefan Stoica are programata reunirea dupa sarbatori. Njock este al doilea atacant care se alatura Craiovei, dupa sosirea lui Julius Wobay.

"Este o mare bucurie pentru mine sa ma intorc in Romania, unde m-am simtit extraordinar, atat la UTA, dar mai ales la Craiova, unde publicul este extraordinar. Ma bucur mult ca presedintele Adrian Mititelu m-a dorit si mi-a facut aceasta oferta. Voi pune si eu umarul ca Universitatea sa devina o mare echipa!", a declarat camerunezul.