S-ar fi putut intilni in finala ultimei Cupe UEFA, daca Steaua nu ar fi pierdut calificarea la Middlesbrough. Sevilla a cucerit trofeul, spulberind echipa engleza cu 4-0!

Vezi Sevilla cucerind Cupa UEFA 2006

"Fara gol!"

Antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu cere echipei sa evite primirea vreunui gol. Anul trecut, in "optimile" aceleiasi competitii, Steaua a eliminat o alta echipa din Sevilla, Betis, dupa 0-0 la Bucuresti si 3-0 in retur (meci dominat de forma lui Banel Nicolita, autorul unei "duble").

Vezi Steaua spulberind Betis la Sevilla: 3-0!

Semnele de intrebare asupra listei de start

"Mai am doua nelamuriri privind primul "11", spune tehnicianul Stelei. Dupa ce au jucat in pregatiri si dupa ultimele informatii din cantonament, bucurestenii vor ramine fideli sistemului cu 3 mijlocasi in zona centrala (Paraschiv, Radoi, Ov. Petre) si doua aripi pentru sustinerea virfului "impins".

Steaua, lista probabila: Cernea - Stancu, Ghionea, Goian, Petre Marin - Paraschi, Radoi, Ov Petre - Nicolita, Thereau, Bostina.

Spionaj

Managerul clubului Steaua, Mihai Stoica a dezvaluit ca Sevilla a trimis un specialist pentru a spiona jocul Stelei in stagiile de pregatire: "Am fost "cititi" in citeva rinduri".

Sevilla se asigura in fata unor surprize neplacute - acum doi ani, Steaua a eliminat Valencia in aceeasi faza a competitiei, dupa o "dubla" dramatica. Valencia a fost acuzata de presa spaniola ca a subestimat jocul romanilor.

"Verde-n fata!"

Autocarul care asigura deplasarea spaniolilor in Capitala nu trebuie sa aiba nici cea mai vaga urma de vopsea... verde! Explicatia - este culoarea rivalei Betis.

Intimplator (sau nu?!), administratorii clubului din Ghencea au cerut improspatarea gazonului - mai multi lucratori au aruncat un ingrasamint special care sa revigoreze rapid firul de iarba, astfel incit acesta sa aiba culoarea verde-crud.