Echipa Vestului a dominat editia 2007 a meciului vedetelor din baschetul nord-american, impunandu-se in fata Estului cu 153-132. Kobe Bryant, jucatorul lui L.A. Lakers a marcat 31 de puncte si a reusit cinci recuperari, sase pase decisive si sase interceptii, devenind omul meciului. Este al doilea titlu de MVP al All Star Game pentru Bryant, dupa cel din 2002.

Din echipa Vestului au mai iesit in evidenta Amare Stoudemire, cu 29 de puncte marcate si Carmelo Anthony, autor a 20 de puncte. Principalul marcator pentru rasariteni a fost LeBron James, MVP-ul de anul trecut, autor a 28 de puncte, sase recuperari si sase pase decisive. Iar Dwight Howard a inscris 20 de puncte.

Show-ul a continuat si in pauza partidei, acoperita de recitalurile vedetelor din lumea muzicii: Christina Aguilera, Toni Braxton si Mary J. Blige.

A fost prima victorie pentru Vest trei ani, dar palmaresul general este favorabil Esticilor care au castigat 34 de partide dintre cele 56 disputate pana acum.

Partida s-a disputat in Las Vegas, patria jocurilor de noroc devenind primul oras care gazduieste All-Star Game neavand o echipa in NBA.