Ape tulburi la Dinamo, inaintea returului cu Benfica: "Plec dupa ce voi cistiga titlul", spune antrenorul Mircea Rednic.

Declaratia seamana cu un anunt oficial, avind in vedere situatia din clasamentul Ligii 1, in care "haita" are un avantaj imens - 13 puncte.

Rednic pescuieste in "ape tulburi" - are mai multe oferte, superioare financiar, iar traseul excelent cu Dinamo i-a consolidat cartea de vizita.

In ultimele zile, administratia din Stefan cel Mare si-a complicat situatia, anuntind ca managerul Florin Raducioiu se pregateste de plecare (la doar 3 luni de la preluarea postului). Miercuri, Raducioiu a dezmintit informatia.

Steaua va juca pe stadionul pe care a cucerit CCE in 1986: "E greu sa intorci Sevilla de la 0-2, dar nu imposibil", declara Olaroiu.

Spaniolii nu i-au retinut in lot pe atacantii Kanoute si Chevanton. Fata de intinirea de la Bucuresti, va absenta si mijlocasul stinga Adriano (intindere musculara).

"Steaua este periculoasa in deplasare. Daca inscrie un gol, poate cistiga din punct de vedere moral. Ma tem de relaxarea jucatorilor mei" - Juande Ramos, antrenor Sevilla.

Steaua are o prima de calificare de 20 de mii de euro, suma care i-a uimit si pe spanioli.

Meciul Stelei nu va fi televizat in Romania. HotNews.ro va transmite informatii in timp real de la jocurile de astazi din Cupa UEFA.