Echipa lui Olaroiu a obtinut doar un punct din deplasarea de la Constanta si a coborit pe locul 3 in clasament, la doua puncte in spatele lui CFR Cluj.

[c:1:d] Bucurestenii nu au mai avut niciun jucator eliminat (cum li s-a intimplat in partidele anterioare), dar nici jocul lor nu a dat semne de revigorare.

Golul marcat de Vali Badea (49) a dat sperante Stelei, insa dupa numai 3 minute Farul a reusit sa egaleze - Tilinca a aparut surprinzator in spatele liniei defensive si a deviat balonul in plasa poartii lui Andrey.

Steaua a condus ostilitatile in putine momente, fiindu-i greu sa depaseasca o echipa constanteana care a cautat cu obstinatie sa blocheze jocul.

In lipsa solutiilor, Olaroiu l-a trimis in teren, in ultimele minute, pe adolescentul Ochirosii - tinarul de 18 ani a si reusit o incursiune eficienta in flanc, urmata de o centrare pe care Cristocea a fost la un pas sa o reia in plasa.

Ultimele minute au fost dominate de eforturile disperate ale bucurestenilor de a lua toate punctele. Cea mai importanta situatie a fost ratata de Croitoru in minutul 87: sut-bomba din careu, respins de Vlas de pe linia portii.

Basarab Panduru, antrenor Farul: "Echitabil! E bine ca am reusit sa egalam repede si ma bucur ca am evoluat in fata a 10 000 de spectatori".

Cosmin Olaroiu, antrenor Steaua: "Avem un ghinion incredibil! Am controlat meciul de la un capat la celalalt, dar nu e niciodatra simplu sa desfaci apararea unui adversar care nu are alt obiectiv decit sa se apere!"