Eminem si Kim Mathers au cazut de acord luni si au hotarat sa nu se mai critice unul pe celalalt in public, pentru binele fetitei lor, informeaza examiner.com. Decizia a fost luata in urma unei audieri in instanta, la care rapperul, in varsta de 34 de ani, si fosta lui sotie au fost de acord ca insultele reciproce s-ar putea dovedi daunatoare pentru fetita lor, in varsta de 11 ani, Hailie.

Eminem i-a inaintat proces fostei sale sotii la inceputul acestei luni, dorind ca, in urma acestuia, Mathers sa inceteze sa mai faca comentarii compromitatoare la adresa lui in presa.

Mathers, care a fost casatorita si a divortat de doua ori de rapper, l-a criticat dur pe Eminem in cateva interviuri acordate, spunand ca acesta i-a fost infidel si nepasator cu ceea ce se petrecea in familia lor.

Avocatul lui Eminem, Harvey Hauer, a declarat: “Suntem fericiti ca judecatorul a reusit sa ii convinga pe amandoi sa faca aceasta intelegere.”. Avocatul lui Mathers, Michael J. Smith, a spus ca clienta sa a cazut de acord in aceasta problema doar “pentru binele copilului”.

Eminem si Kim Mathers s-au casatorit in 1999, au divortat in 2001, s-au recasatorit in ianuarie 2006, iar trei luni mai tarziu s-au despartit din nou.

Eminem a castigat noua premii Grammy, inclusiv pentru cel mai bun album de muzica rap “"The Slim Shady LP," "The Marshall Mathers LP" si "The Eminem Show".