Se pare ca, in cazul in care procurorii reusesc sa obtina ce si-au propus, Paris Hilton va avea o noua locuinta timp de o luna si jumatate - o celula in inchisoarea din Los Angeles, informeaza examiner.com.

Procurorii au depus ducumente la Curtea Superioara de Justitie in care cer ca mostenitoarea lantului hotelier Hilton sa fie tinuta in detentie 45 de zile pentru ca a incalcat intelegerea facuta in cadrul procesului in care este acuzata ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice si s-a urcat la volan fara sa aiba acest drept .

De asemenea, procurorii mai cer ca starul TV sa nu mai consume alcool timp de 90 de zile si sa i se suspende permisul de conducere pentru inca patru luni.

Cerere va fi analizata de un judecator, care o poate accepta sau poate impune o alta pedeapsa. Pedeapsa maxima pe care o poate primi Hilton este de 90 de zile de detentie.

Avocatul Rocky Delgadillo a declarat ca Hilton va fi tratata ca orice alt cetatean. “Oricine ar fi comis o infractiune ca cea a lui Hilton, am fi facut aceeasi cerere. Pe noi nu ne intereseaza daca persoana in cauza este vedeta sau nu.”, a declarat acesta.