Supermodelul a tinut un jurnal in cele cinci zile in care fost pedepsita (pentru ca si-a lovit menajera) sa spale podele, toalete si sa mature. Modelul a dezvaluit ca si-a gasit ”consolarea” in executarea pedepsei, informeaza news.com.au.

Starul a notat intr-un jurnal tot ceea ce a simtit in momentul in care si-a asumat responsabilitatea pentru comportamentul sau si despre relatia pe care a avut-o cu colegii ei de munca.

Cateva fragmente din jurnalul sau au fost publicate marti in New York Post.

Campbell a scris: “Mi-am gasit o consolare in munca depusa. Nu mai am alte responsabilitati. Nu mai am telefon. Insa, am timp sa ma gandesc. In timp ce lucram, unul dintre colegii mei mi-a spus cum de a ajuns aici - din cauza alcoolului. M-am imprietenit cu el si i-am marturisit ca ma aflu intr-o perioada de recuperare.”

Campbell a mai spus ca a inceput un tratament de dezintoxicare in 1999, dar niciodata nu a stat sa analizeze in profunzime situatia in care se afla. “Am inceput sa realizez ca vreau sa renunt. Sunt o persoana care se poate controla , insa am preferat sa nu imi pese si sa las pe cineva mai puternic ca mine sa imi controleze viata.

Unii oameni se pot controla si sa bea doar un pahar sau sa ia doar o doza de cocaina. Eu insa vreau totul sau nimic - si trebuie sa ajung sa nu mai vreau nimic. Viata mea s-a schimbat de cand am ajuns aici.”

Naomi a mai spus ca este mandra de munca pe care a depus-o in folosul comunitatii. Acolo a reusit sa-si cunoasca destul de bine colegii, iar unul dintre ei, Marc, chiar s-a oferit sa ii care bagajul la sfarsitul celei de-a treia zi de lucru.

La sfarsitul executarii pedepsei, modelul a notat: “Simt ca mi-am platit datoria fata de societate. Imi pare rau pentru ca m-am comportat asa cu menajera. In mod sigur am invatat ceva din aceasta experienta. Acum trebuie sa imi vad in continuare de viata, sa imi rezolv problemele si sa merg la intalnirele pentru recuperare in fiecare zi.”