Mijlocasul lusitan Andre Leao a semnat un contract pentru urmatorii cinci ani cu CFR Cluj, locul 3 in actuala editie din Liga 1. In varsta de 22 de ani, Leao a fost adus de la Beira Mar, unde a jucat in acest sezon 20 de partide, si are 13 selectii in nationala de tineret a Portugaliei.

Leao este al 15-lea stranier din lotul fevoriarilor si se alatura celorlalti sapte jucatori portughezi. "Am venit sa castig la anul titlul de campion al Romaniei cu echipa din Cluj si sa joc in Liga Campionilor", a spus noul venit in Ardeal.

"Intarim echipa pentru ca la anul nici nu concepem sa nu luptam pentru titlul de campioana a Romaniei si pentru un loc in Liga Campionilor. De cinci ani si jumatate de cand am intrat in fotbal, obiectivul nostru a fost ca in fiecare an sa reusim mai multe decat anul precedent", spune seful CFR-ului, Iuliu Muresan.

Conducatorii ardelenilor negociaza in aceste zile aducerea lui Eugen Trica, jucator liber de contract dupa ce si-a reziliat intelegerea cu TSKA Sofia, discutiile fiind extrem de avansate.

De asemenea, o noua tinta pentru clujeni este mijlocasul lui FC National, Ovidiu Herea. Aflat in vizorul lui Rapid si Steaua, Herea vrea sa plece de la echipa bancara, deja retrogradata in esalonul secund, singura problema fiind pretul extrem de piperat cerut de conducatorul lui National, Constantin Iacov: 3 milioane de euro.