Un Ferrari, o Pagani Zonda si un Koenigsegg. Fac parte din topul celor mai exclusiviste masini create vreodata, pretul fiecareia fiind de sute de mii de euro. Le veti putea vedea (sau cumpara) incepand de azi si in Bucuresti.

Dupa ce fostul pilot de Formula 1 Jacques Laffitte a facut, cot la cot cu maidanezii, cateva ture in jurul Palatului Parlamentului, capitala Romaniei gazduieste un alt eveniment auto de anvergura: Luxury Car Show - una dintre cele mai spectaculoase expozitii de masini de lux din lume, desfasurata pana acum in doar cateva dintre capitalele Europei: Geneva, Monaco, Frankfurt, Viena, Paris.

Si vecinii nostri unguri le-au vazut pe frumoasele ce vor rupe inimile multor romani si, probabil, si buzunarele catorva. In fond, pe ei trebuie sa-i seduca in primul rand aceste exemplare dotate cu peste 500 de cai putere fiecare, precum Enzo Ferrari (850.000 euro), Koenigsegg (650.000 euro) sau Pagani Zonda Roadster (720.000 euro).

Asa spera si organizatorul evenimentului, Al Roudhan Bader. El explica de ce a ales Bucurestiul dintre capitalele Europei de Est, pentru prezentarea acestui megashow pe roti:

“Economia romaneasca s-a dezvoltat foarte bine in ultimii ani, iar in industria auto s-au inregistrat cresteri spectaculoase si semnele de stabilitate sunt clare. In plus, in Europa de Est piata masinilor de lux a crescut, asa ca organizarea unei expozitii de genul acesta deschide oportunitati excelente de business”.