Vedetele incearca adesea tot felul de operatii chirurgicale, care le reusesc mai mult sau mai putin. Intr-o singura privinta n-au prea au ce face. Nu pot sa-si micsoreze dimensiunea gurii. Site-ul american thejay.com a realizat un top al vedetelor americane cu gura mare. Pe primul loc, aproape fara concurenta, troneaza “frumusica” Julia Roberts.

Julia Roberts este vedeta cu cea mai mare gura de la Hollywood. Unii spun ca este prevazut in toate contractele sale ca actrita sa fie filmata numai cu lentile speciale, pentru a nu-i fi distorsionata marimea gurii.

Ati observat vreodata ca in fiecare film are o singura scena in care se saruta? Se intampla asta oare pentru ca partenerii ei se tem sa o mai joace pe a doua? Sa speram insa ca nu o sa apara intr-un film cu o ala vedeta din lista de fata, in special cu Marky Wahlberg. Coliziunea ne va rade de pe fata pamantului.

Locul 2 - Alanis Morissette. Cea mai de cosmar scena a sa este aceea din Dogma, cand deschide gura si tipa, distrugandu-l pe Ben Affleck.

Locul 3 - Mark Wahlberg. Doar incercati sa vedeti „Fear”. Nu ar fi trebuit sa o sarute pe actrita Reese Witherspoon. Daca nu calcula bine cand se apropia, o inghitea. In acelasi pericol au fost si Christina Ricci, Keira Knightley, Lucy Lui, Anna Faris. Trebuie sa opreasca cineva inghitirea starurilor, cat inca mai e timp.

Locul 4 - Rosario Dawson. Gura ei este legendara de cand era aproape sa-l decapiteze pe Colin Farrell, in „Alexander”. Scena de amor a fost o parte eroica, una de tortura. Nu-i de mirare ca Farrell s-a apucat de baut si de luat pastile. Nimic nu l-a putut face sa uite timpul pe care l-a petrecut in gura lui Rosario.

Locul 5 - Samuel L. Jackson. Nu replica “merita sa moara si sa arda in placarile iadului este inspaimantatoare”, ci gura lui care putea probabil sa-i manance pe toti si sa-i scuipe direct in morminte.

Locul 6 - Willem Dafoe. S-ar putea sa nici nu fi folosit fard in filmul „Nosferatu”. Doar l-au facut sa para chel si i-au zis: „Du-te!”.

Locul 7 - Teri Hatcher. Zambetul lui Teri se intinde de la o ureche la alta, astfel incat i se potriveste de minune rolul din „Neveste disperate”. Cine stie cand va deschide gura sa vorbeasca, iar Eva Longoria va cadea si va disparea.

Locul 9 - Marlon Wayans. Este foarte cunoscut pentru rolurile sale din Scary Movie, Senseless, Dungeons & Dragons.

Locul 10 - Evangeline Lilly. Ce impresie v-a facut in episodul pilot din „Lost”? Atunci cand alerga pe plaja, speriata de monstru de fum si s-a ascuns sub un copac si a inceput sa numere pana la 5. Serios, de ce ii era atat de frica? Putea sa iasa si sa deschida gura sa maraie un pic la el.