Pe data de 13 iulie 2007 la Iasi va avea loc a treia editie a festivalului international de muzica electronica Electrees 2007, la Tabara Ciric. Pentru prima data, festivalul va avea ca invitat special un DJ recunoscut pe plan mondial: Alexander Kowlaski. La eveniment vor participa 20 de artisti nationali, care vor activa pe 2 scene de muzica electronica, pe genuri diferite.

Urban Works, organizatorii festivalului, au anuntat ca printre invitati se numara The Model, Mihai Popoviciu, Das Komitee, Sebo, Maresh, Lektronikumuz, Desideriu, Andrew RedHand, Toygun, Paul - pentru scena de techno, electro, minimal - si Suie Paparude, Silent Strike, Sensorship, Snow, Dualtrx, Dan Basu, Sister Candy, Techline si eNka - pentru scena de drum and bass, breaks si ambient.

Potrivit unui comunicat transmis de organizatori, Alex Chihaia, manager Urban Works, a declarat: “La editia 2007 asteptam peste 2000 de vizitatori atat din tara cat si din strainatate, promovarea din acest an indreptandu-se si spre tari invecinate precum Moldova, Ungaria, Bulgaria si Austria.

Speram ca prin intermediul acestui festival vom pozitiona in sfarsit Iasul pe harta Europei in ceea ce priveste festivalurile de amploare si muzica electronica de calitate. Avand in vedere semnalele pozitive de la ultimele editii ne bucuram ca putem asocia denumirea de Electrees cu un oras precum Iasul.

Atat eu cat si intreaga echipa Urban Works, avem incredere ca fiecare editie a acestui festival isi va ridica standardele de la an la an”.