Presedintele Statelor Unite, singurul barbat din familia Bush, exceptandul pe cainele Barney, se pregateste sa-l primeasca in sanul caminului sau pe Henry Hager, proaspatul logodnic al fiicei lui, Jenna Bush. Casa Alba, a anuntat oficial, joi, ca cei doi tineri s-au logodit, dupa o relatie de lunga durata, relateaza cotidianul american, LA Times.

"Presedintele si sotia lui sunt fericiti sa anunte logodna fiicei lor Jenna Bush cu domnul Henry Hager. Deocamdata nu a fost fixata si data nuntii", a anuntat intr-un scurt comunicat Sally McDonough, purtator de cuvant al primei doamne a Americii, Laura Bush.

Jenna, in varsta de 25 de ani, una dintre cele doua gemene ale cuplului presidential, a absolvit Universitatea din Texas, Austin, in 2004, avand ca specializare "Limba engleza". Ea a lucrat ca invatatoare la Washington, D.C., timp de un an si jumatate, dupa care s-a angajat ca voluntar intern pentru UNICEF in Panama.

Henry Hager, are 29 de ani si a participat la campania de realegere a actualului presedintelui Bush. De aseemnea, el a lucrat o perioada indelungata in administratia de la Casa Alba. Tatal lui Hager este si el om politic fiind senator republican al statului Virginia.

Viitoarea mireasa se pregateste si de lansarea primei sale carti, "Ana's Story: A Journey of Hope" ("Povestea Anei: O calatorie a sperantei"), un roman despre o mama adolescenta din SUA infectata cu virusul HIV. Cartea este inspirat din munca ei ca voluntar intern la agentia UNICEF, unde a lucrat cu mai multi adolescenti din America Centrala si de Sud.

In timpul colegiului, atat Jenna cat si sora sa, Barbara, aveau o reputatie de petrecarete. Ele au fost arestate, dupa ce au consumat bauturi alcoolice, un lucru interzis minorilor.