Antrenorul liderului CFR Cluj, Ioan Andone, si-a avertizat jucatorii inaintea partidei cu Dinamo, considerand intalnirea de duminica seara un derbi al campionatului, pentru ca se infrunta prima clasata din Liga Intai si campioana en-titre. Tehnicianul ardelenilor vede meciul ca o revansa, dupa ce Dinamo a stopat in sezonul trecut drumul CFR-istilor spre Liga Campionilor.

"Ne dorim foarte mult victoria, dar Zenga si jucatorii nu se vor da batuti. Dinamo este acum o fiara ranita si trebuie sa fim atenti. Este si o revansa pentru anul trecut, cand ne-au barat drumul spre Liga Campionilor. Poate altul era traseul nostru in cupele europene. Vom face orice ca sa castigam", a afirmat Ioan Andone.

Dinamo a pierdut toate cele trei partide disputate la Cluj de la promovarea CFR-ului in prima liga, in 2004. Ultima victorie a alb-rosilor pe terenul feroviarilor a fost inregistrata in 1974.

Campioana Romaniei a castigat toate cele trei meciuri disputate in deplasare in actualul sezon, si merge la Cluj dupa doua victorii consecutive in ultima saptamana: 2-1 acasa cu U.Cluj si 2-0 in Cupa Romaniei cu Progresul.

"Este un meci important si pentru noi, si pentru CFR. Ne dorim sa continuam seria victoriilor in deplasare. Respectam adversarul, dar nu ne este teama de nimeni. Avem nevoie de un rezultat pozitiv in perspectiva returului cu Elfsborg.

Dar despre Elfsborg vom vorbi saptamana viitoare, acum trebuie sa ne concentram pentru meciul de la Cluj", a scris portarul Bogdan Lobont pe site-ul sau de internet.