Reporter : Ce faci Florentin ? Cum e la Sofia ?

Fl. Petre : La Sofia e bine. Echipa mea, TSKA are rezultate bune, se bate la titlu in campionat si sper sa ne calificam si in grupele cupei UEFA. Mie in schimb, nu-mi merge deloc bine.

Reporter : De ce ?

Fl. Petre : Pentru ca in ultimele 4 meciuri nu am jucat deloc. Antrenorul nu ma baga, chiar daca sunt sanatos, ma pregatesc foarte bine la antrenamente si am facut multe meciuri bune la echipa asta, marcand de multe ori . Imi spune: "lasa ca o sa joci si tu !". Pai cand o sa joc ? La nunti, la botezuri ? Cred ca nu ma are la inima.

Reporter : Cu cei din conducerea clubului ai vorbit in acest sens ?

Fl. Petre : Nu, n-am vorbit cu nimeni pentru ca nu am cu cine. Simt ca nu ma baga in seama.

Reporter : Te gandesti sa pleci de la TSKA desi mai ai contract pana in 2009 ?

Fl. Petre : Bineinteles. Ce sa mai fac aici, daca nu joc si ma simt singur ? M-am saturat mai ales ca nu-mi place sa iau banii degeaba. E cea mai urata perioada din cariera mea de fotbalist. Problema e ca pana in decembrie, cand se redeschide perioada de transferari, nu pot face nimic.

Reporter : Dinamo poate fi o varianta ? Te-a cautat cineva de acolo ?

Fl. Petre : Nu m-a cautat deocamdata nimeni, dar cine nu ar vrea sa vina la Dinamo ? Sa vedem ce se va intampla in decembrie. De la Dinamo am vorbit in ultima vreme doar cu Danciulescu si Adrian Cristea, unii dintre prietenii mei.

Reporter : Apropo de Dinamo. Ce sanse mai are in returul cu Elfsborg ?

Fl. Petre : Trebuie sa castigam. Ne-am dus acolo pentru a invinge, chiar daca suedezii s-au impus in tur. Dinamo are sanse sa se califice.

Reporter : Revenind la situatia ta, crezi ca vei iesi din planurile selectionerului Piturca daca nu o sa joci nici in urmatoarele doua meciuri la TSKA ?

Fl. Petre : Acum nu cred, pentru ca eu o sa ma prezint luni la reunirea echipei nationale pentru meciurile cu Olanda si Luxemburg. Dar pe viitor nu o sa mai fiu convocat daca nu joc la echipa de club, asta e sigur.

Reporter : Cum vezi intalnirea cu Olanda ?

Fl. Petre : Este cel mai important meci al nostru din ultimul timp. Sper sa facem o partida buna si castigam cele 3 puncte care ne asigura in mare masura calificarea la Euro. Daca invingem Olanda, va fi o victorie mare pentru Romania.