Craiova traieste.

In uvertura rundei cu numarul 10, fosta "lanterna rosie" a campionatului a obtinut un succes nesperat pe terenul Gloriei Bistrita gratie lui Julius Woobay, aflat la primul gol in tricoul alb-albastru intr-un meci din Liga 1.

Oltenii au reusit prima victorie in deplasare din acest sezon, evoluand mai mult de 60 de minute cu un om in minus dupa ce Madalin Ciuca a vazut cartonasul rosu pentru un fault in postura de ultim aparator.

Antrenorul Gloriei, Ovidiu Sabau a fost nevoit sa renunte inca din minutul 10 la vedeta Cristi Coroian, atacantul de 34 de ani suferind o accidentare grava din cauza unei intrari dure a portarului craiovean, Mircea Bornescu.

Fotbalistul bistritenilor a fost transportat de urgenta la spital unde i s-a pus diagnosticul "fractura de coaste cu strapungere de pleura" urmand sa lipseasca de pe teren cel putin trei luni.

Un alt jucator al gazdelor, inlocuit din cauza unei accidentari, a fost Dan Matei care ar putea sa rateze astfel o posibila convocare la echipa nationala pentru meciurile cu Olanda si Luxemburg.

Unicul gol al intalnirii de la Bistrita a fost marcat in minutul 38, atunci cand Woobay, profitand de gafele fundasilor bistriteni, l-a invins din 7 metri pe Tatarusanu in urma unei centrari venite de la "capitanul" Florin Costea. A fost al doilea succes obtinut de craioveni pe terenul Gloriei Bistrita in ultimii 16 ani.

La finalul partidei, oficialii gazdelor au anuntat ca vor depune memoriu impotriva arbitrului Florin Marcu, oradeanul fiind acuzat, printre altele, ca nu a acordat Gloriei "cel putin trei lovituri de la 11 metri".

Clasament Liga 1, program etapa a 10-a