Reporter: George cum te simti? In sfarsit la echipa nationala!

George Ogararu: Ma simt foarte bine, sunt foarte bucuros ca am venit la echipa nationala si sper sa fiu bucuros si atunci cand o sa ma intorc in Olanda. In cazul in care voi juca, vreau sa am o evolutie buna pentru a confirma asteptarile tuturor.

Reporter: Dupa ce ai primit telegrama de convocare ai afisat un optimism moderat spunand ca esti doar in lotul largit. Ce sentimente incerci acum?

Ogararu: Asa este, dar eu, in sinea mea, eram convins ca de aceasta data o sa vin la echipa nationala.

Reporter: Cum se vede meciul cu Olanda, mai ales ca tu ii cunosti foarte bine pe batavi?

Ogararu: Un meci foarte greu, cred ca este si decisiv, motiv pentru care trebuie sa-l castigam. Mizez doar pe victoria noastra, dar daca o sa fim condusi pana in ultimele minute si reusim sa marcam, ar trebui sa ne multumim si cu un rezultat de egalitate.

Reporter: Colegii tai de la Ajax, care au fost selectionati in reprezentativa Olandei, ce spun? Ai vorbit cu ei ?

Ogararu: Am vorbit cu ei in special dupa ce am aflat ca am fost si eu convocat, pentru ca pana atunci eram cu totii foarte relaxati. Ce sa spuna? Si pentru ei este un meci foarte important pe care-l trateaza ca atare pentru ca cine va castiga isi va asigura calificarea la Campionatul European.

Reporter: Singura ta prezenta in nationala Romaniei a fost consemnata tot la un meci cu Olanda (n.r. 0-2 pe stadionul Giulesti in campania trecuta). Este un prilej de revansa pentru tine?

Ogararu:In primul rand eu joc in campionatul olandez si vreu sa evoluez bine in meciul de sambata pentru a le arata si celor de acolo ca merit sa fiu atat in nationala Romaniei, cat si la Ajax . Apoi mi-as dori sa jucam de mai multe ori cu Olanda pentru a strange si eu in acest fel mai multe selectii in nationala Romaniei.

Reporter: De cate ori ti-ai dori sa evoluezi impotriva Olandei?

Ogararu: Nu stiu... (n.r. rade) As vrea sa-l prind din urma pe Dorinel Munteanu.