Numirea lui Sorin Cartu la conducerea tehnica a Daciei Mioveni s-a oficializat, antrenorul de 52 de ani semnand un contract pana la finalul acestui sezon. Ultima oara la FC National, "Sorinaccio" va avea ca prim obiectiv redresarea formatiei argesene aflata pe penultimul loc in Liga 1 dupa cele 10 etape in care a fost condusa de Florin Marin.

Sorin Cartu: "Voi incerca pentru inceput sa refac moralul si increderea jucatorilor. Am vazut majoritatea meciurilor disputate de Dacia si cred ca aceasta echipa ar fi trebuit sa aiba 5-6 puncte in plus, dar ghinionul, greselile de arbitraj si nu in ultimul rand, erorile jucatorilor si-au spus cuvantul.

Vrem sa recuperam handicapul existent si la sfarsitul turului sa acumulam cel putin 17 puncte" a spus "Sorinaccio" la prezentarea oficiala.

Cartu va avea la Mioveni 4 secunzi: Mircea Irimescu, Fanel Tara, Marius Stoica si Nicolae Bratu, ultimul urmand sa se ocupe de pregatirea portarilor.

Dacia Mioveni este a 8-a echipa de club din cariera antrenorului Sorin Cartu dupa Extensiv Craiova, Poli Timisoara, Rapid, FC National, Otelul Galati, FC Arges si Universitatea Craiova, cu ultima reusind sa castige eventul (campionat-cupa) in urma cu 16 ani.