Beyonce va sustine un concert in Cluj-Napoca pe data de 22 octombrie, iar in deschiderea concertului sau va canta Paula Seling. Aceasta din urma a fost selectata pentru a sustine recitalul de catre Beyonce si managerul sau, romanca convingand din nou prin talent si expresie artistica unica.

Paula Seling a cantat in deschiderea mai multor concerte sustinute in Romania de artisti internationali de renume, precum Joan Baez, Chick Corea, Ricky Martin, Michael Bolton.

Scena pe care va concerta Beyonce va fi adusa din Germania, iar plafonul va fi pregatit sa suporte aproximativ 20 de tone de echipamente video si de lumini. O perdea de leduri si un ecran super-performant vor completa spectacolul de la Cluj-Napoca, potrivit unui comunicat de presa.

Acest concert face parte din turneul mondial al artistei americane, „The Beyonce Experience”, prin care aceasta isi promoveaza ultimul sau album, "B’Day".

In afara de Romania, cantareata va trece prin multe alte tari in turneul sau, printre aceastea aflandu-se Japonia, Australia, Statele Unite ale Americii, Germania, Franta, Suedia, Norvegia, Danemarca, Austria, Elvetia, Italia, Spania.