La patru luni dupa ce a devenit mama pentru a treia oara si cu doua saptamani inainte de a implini 40 de ani, Julia Roberts a declarat ca are “tot ce si-a dorit”. “Mai mult decat orice, sunt doar cea mai mandra sotie si mama a trei dintre cei mai extraordinari copii.”, a declarat actrita vineri in cadrul unui eveniment organizat in cinstea ei, informeaza people.com.

“Largirea orizontului meu de cunoastere este un adevarat cadou din partea sotului meu Danny (Moder), fara care m-as simti foarte singura.”, a continuat artista.

Renumitii actori Tom Hanks, Denzel Washington, Bruce Willis, Shirley MacLaine si Natalie Portman au inchinat un pahar pentru Roberts si pentru contributia acesteia la filmul american in cadrul evenimentului organizat la Beverly Hilton.

“Faci o treaba extraordinara si extraordinar de bine”, i-a spus Washington lui Roberts in momentul acordarii premiului. Julia a mai fost laudata si pentru rolul de mama si sotie.

De asemenea, Hanks a tinut sa sublinieze lucrurile pe care le-a invatat in timp ce a jucat alaturi de Roberts si a spus: “Pentru Julia nu conteaza cat de bine se simte, nu conteaza daca are parul asezat cum trebuie, insa la sfarsitul zilei de lucru Julia pleaca acasa la sotul ei aratand mai bine decat oricine. Toata lumea o iubeste pe Julia. Chiar toata lumea.”.

Starul din “Pretty Woman” a fost miscata pana la lacrimi in timpul discursurilor si rularii a unor secvente din filmele sale.