Reintoarcerea italianului Nicolo Napoli pe banca tehnica nu a fost de bun augur pentru Universitatea Craiova. Desi veneau dupa doua succese consecutive in Liga 1, oltenii nu au reusit, in uvertura etapei a 11-a, decat un egal pe teren propriu in fata Universitatii Cluj, "lanterna rosie" prezentandu-se de asemenea in Banie cu un nou antrenor, Gigi Multescu.

Chiar si fara 4 jucatori de baza, Bornescu, Ciuca, Andrei Ionescu si Woobay, alb-albastrii au inceput in forta partida, Tanasa (min 14) trimitand insa peste poarta de la doar 7 metri. Replica "sepcilor rosii" nu a intarziat prea mult, experimentatul Negrean (min 22) punandu-i mari probleme portarulului craiovean, Banica in urma unei lovituri de cap.

Prima repriza se incheie la egalitate , dar in nota de dominare a gazdelor, Stoianof (min 42) intinzandu-l serios pe goalkeeper-ul ardelenilor, Martin Tudor.

Insistentele Craiovei s-au concretizat imediat dupa pauza. Velcovici, ajuns nestingerit la marginea careului de 6 metri al oaspetilor, trimite o minge inselatoare in interior, iar sud-coreeanul Universitatii Cluj, Park Jae-Hong inscrie sub presiune in plasa propriei porti (min 48).

Dupa doar 5 minute, acelasi Velcovici are ocazia sa majoreze diferenta, dar balonul expediat cu capul de la 13 metri este respins in afara de Martin Tudor.

Inspiratia noului tehnician al "sepcilor rosii", Gigi Multescu si-a spus cuvantul pe final de meci. Noul intrat, Alin Savu izbuteste in minutul 81 sa restabileasca egalitatea trimitand in poarta de la 6 metri mingea scapata din brate de portarul "second hand" al Craiovei, Nicusor Banica.

In pofida rezultatului "multumitor" obtinut in Banie, Universitatea Cluj continua sa ramana singura echipa din Liga 1 fara victorie dupa 11 etape. Mai mult, clujenii au marcat pana acum de 3 ori in propria poarta, Cordos (la meciul cu Rapid) si Milan Jovanovic (in deplasarea de la Mioveni) fiind autorii "contraperformantelor" anterioare.