Guy Ritchie a hotarat sa puna capat tuturor zvonurilor potrivit carora casnicia sa cu Madonna este pe punctul de a se destrama din cauza adoptiei baiatului din Malawi, informeaza femalefirst.co.uk.

Regizorul, in varsta de 39 de ani, a declarat ca micutul David Banda - pe care Madonna l-a luat din Africa in luna octombrie a anului trecut, dupa ce a obtinut un ordin de adoptie temporara, pe o perioada de 18 luni - s-a integrat foarte repede in familia lor si le-a adus numai bucurii.

Ritchie a declarat: “David face parte din familia noastra. Nu am mai vorbit despre faptul ca este adoptat de foarte mult timp. Cred ca au trecut in jur de sase luni de cand nu am mai atins acest subiect. S-a discutat despre acest lucru in prima luna, cand procesul de adoptie era in curs de desfasurare - de atunci toata lumea s-a acomodat cu noul stil de viata. Acum el este pentru noi un membru al familiei.”

Madonna, in varsta de 49 de ani, a fost acuzata anul trecut ca s-a folosit de faptul ca este celebra pentru a grabi procedura de adoptie a lui David si s-a vehiculat informatia ca aceasta adoptie a dus la racirea relatiei sale cu Guy, cu care cantareata este casatorita din luna decembrie a anului 2000.

Cantareata “Hung Up” - care are impreuna cu Guy un Baiat, Rocco (7 ani) si mai are o fetita, in varsta de 10 ani, Lourdes, dintr-o relatie anterioara - va trebui sa se prezinte luna viitoare in fata Curtii Superioare de Justitie din Malawi pentru o revizuire a ordinului de adoptie temporara.

Se asteapta ca la aceasta infatisare in fata instantei - care a fost initial stabilita in luna aprilie - Madonna si Guy Ritchie sa primeasca custodia micutului David.