Kate Moss a reusit sa isi enerveze vecinii cu petrecerile tarzii pe care le organizeaza. Supermodelul, care s-a mutat temporar la prietena sa Davinia Taylor, i-a determinat pe vecini sa declarare ca “cele doua le fac viata un iad".

“Nu vreau sa am nicio legatura cu ele. Dar de cand au venit este imposibil sa mai locuiesti aici.” a declarat Diane Mackintosh, vecina celor doua.

“Toata lumea s-a plans, in special cei care au copii. Va asigur ca toti cei care locuiesc pe acesta strada sunt furiosi.”, a continuat Diane Mackintos, potrivit lifestyleextra.com.

“Ele dorm toata ziua si noaptea petrec.” a completat vecina deranjata, potrivit careia strazile sunt pline de paparazzi, care o urmaresc pe Kate in permanenta.

In timp ce locuieste la prietena sa, Moss doreste sa isi vanda locuinta. Supermodelul are unele dificultati in a vinde casa, deoarece in urma cu putin timp Courtney Love, care dorea sa o achizitioneze, a declarat ca locuinta nu merita suma de 3,5 milioane de lire din cauza ca este deprimanta si neingrijita.