Anul trecut am sustinut Afacerile Romanesti la inceput de drum. Anul acesta, am cautat si am gasit antreprenori de succes cu afaceri solide, afaceri care si-au mentinut cifra de afaceri in ciuda crizei si optimismul in ciuda mediului de business imprevizibil.

Scaune rulante personalizateFoto: Arhiva personala

Juriul, format din reprezentanti ai Bancii Transilvania, ai Casei de avocatura Tuca, Zbarcea si Asociatii si ai redactiei HotNews.ro, a decis ca Marele Premiu al concursului "Antreprenor in Romania" se acorda afacerii Motivation SRL.

Scaune rulante personalizate

Scaune rulante personalizate

SC Motivation SRL a fost creata in 2001, iar din ianuarie 2002 a inceput sa produca scaune rulante personalizate si servicii de viata independenta persoanelor cu dizabilitati. Odata cu trecerea de la productie la distributie de fotolii rulante, Motivation SRL si-a diversificat oferta cu servicii de tipografie, de accesibilitate si facilitare a angajarii persoanelor cu dizabilitati.

Locurile II si III au fost desemnate prin votul publicului. Astfel pe locul 2, cu 60 de voturi s-a clasat compania 43 Septembrie Concept.

Proiect guerrilla marketing

Proiect guerrilla marketing

Agentia de publicitate 43 SEPTEMBRIE CONCEPT acopera o gama larga de domenii de activitate, incepand de la branding, tipar si productie media, standuri expozitionale si proiecte outdoor, pana la proiecte de guerrilla marketing complexe si campanii de marketing integrate. Agentia este printre putinele care pastreaza o legatura stransa cu clientii prin conturi de marketing social, precum si una dintre si mai putinele firme care pot sustine conceperea si administrarea unor proiecte speciale de guerrilla marketing.

Premiul III al concursului "Antreprenor in Romania" se acorda tot afacerii Motivation SRL, care a primit din partea publicului 36 de voturi.

Pentru ca prin acest concurs ne dorim sa sprijinim cat mai multe afaceri, am decis sa acordam si o mentiune afacerii care a primit locul III la votul publicului. Mentiunea se acorda companiei misoft systems, care a primit 25 de voturi.

Misoft Systems

Misoft Systems

misoft systems este o companie IT specializata in furnizarea de solutii software de business. Compania elaboreaza sisteme concepute individual care reflecta procesele de afaceri si indeplinesc cerintele acestora. Experienta acumulata de Misoft Systems in dezvoltarea aplicatiilor software pentru piata externa, precum si lipsa unor aplicatii adaptate specificului local au constituit un punct de plecare in conceperea Mediacore CRM. Aceasta este o solutie informatica special creata pentru companiile romanesti din dorinta de a le oferi acestora un instrument practic de lucru pentru imbunatatirea relatiei cu clientii si cresterea vanzarilor.

Castigatoarea Marelui Premiu primeste expunere online pe HotNews.ro (un articol dedicat, publicitate in valoare de 9.000 de Euro), promovare prin Google AdWords (in valoare de 1.000 de Euro) si consultanta in afaceri oferite de Banca Transilvania si asistenta juridica din partea Tuca Zbarcea & Asociatii.

Afacerea care a castigat Premiul II va fi promovata, timp de o luna, pe HotNews.ro in zona Marketplace Box. Premiul III si Mentiunea constau in expunere permanenta in coloana dreapta a site-lui HotNews.ro (zona Marketplace Box).

Premierea castigatorilor va avea loc in data de 2 iulie 2010 la Spazio Studio din strada Smardan, nr. 27, Bucuresti.