Iesenii bransati la sistemul centralizat de incalzire beneficiaza, incepand de sambata, de caldura in calorifere din cauza temperaturilor scazute, au anuntat reprezentantii firmei de termoficare Veolia, citati de Agerpres.

Directorul Comercial si Comunicare al furnizorului de apa calda si caldura, Ana Maria Icatoiu, a declarat ca s-a luat aceasta decizie, pentru ca au trecut trei zile consecutive cu temperatura medie exterioara mai mica de 10 grade Celsius.

"Colegii nostri din teren vor lucra in regim de permanenta 24 din 24 ore, cu echipe suplimentare dedicate interventiilor de urgenta in caz ca apar avarii la instalatiile interioare ale clientilor. In primele zile ale sezonului de incalzire vom functiona cu CET Tudor, urmand ca cel mai probabil la mijlocul saptamanii viitoare sa pornim centrala de productie de la Holboca", a declarat pentru Agerpres Ana Maria Icatoiu.

Ea a precizat ca intreaga cantitate de combustibil de care va fi nevoie in iarna 2015 - 2016 este asigurata la CET Holboca, unde sunt in depozite peste 165.000 tone de carbune, urmand ca ultimele livrari sa aiba loc saptamana viitoare.