Manduca (brand international), precum si CUIB (brand inovativ) sunt port-bebe concepute special pentru a preveni problemele de spate, greutatea este bine distribuita pe cei doi umeri. Manduca poate fi purtata atat pe piept, cat si pe spate si se sprijina pe talie. CUIB se poarta doar ca marsupiu si se sprijna doar pe umeri.

Cuib pe 2 umeriFoto: Tors.ro

Port-bebe pe doi umeri - pentru maini libere si putin rasfat

Fie ca este vorba de purtatul in brate, fie ca este vorba de patutul pliabil, fie ca este vorba de papucii de plaja si apa sau de colacul pentru la mare, cel mai important este sa te asiguri ca ai cumparat produsul potrivit.

Cuvintele cheie pentru cea mai buna ingrijire a unui copil sunt legate de caldura, de purtare, de miscare si de nutritie. Sunt singurele conditii pe care bebelusul le stie si il linistesc. El a fost timp de noua luni cuprins in corpul cald al mamei, bine hranit si in continua miscare. Caldura corpului parintelui ii linisteste pe copil. Dar ce te faci cand marsupiile iti distrug coloana? Exista cateva modele care poarta greutatea copilului pe ambii umeri si, in acelasi timp, mention corecta pozitia copilului - pozitia in M, denumita si "deschiderea broscutei".

CUIB - slingul pe doi umeri - brand inovativ - Modelele pot fi pictate sau brodate

Detalii pe Tors.ro

Manduca - unul dintre cele mai recomandate branduri la nivel international - se poarta pe doi umeri (frontal sau pe spate) si se sprijina pe talie.

Recomandat si pentru tatici -:)

Detalii pe Tors.ro - Vezi si cele mai frumoase port-bebe

Plansete la baie?

Viziera Kair este inventata de un tata obosit de galagia si agitatia din timpul petrecut la baie cu bebelusul sau.

Sistemul de etansare este format dintr-o perna de aer care functioneaza ca un tub interior.

Prin utilizarea blanda a presiunii aerului din interiorul tubului, ofera o etansare sigura de-a lungul liniei parului copilului, astfel incat copilul nu simte ca are ceva pe cap, lucru care ar fi deranjant, mai ales pentru copiii mici.

Viziera ii face pe copii sa se bucure de timpul petrecut la baie, iar pe copiii mai mari sa invete sa se spele singuri pe cap. Viziera ii face pe copii sa se bucure de timpul petrecut la baie, iar pe copiii mai mari sa invete sa se spele singuri pe cap.

VIDEO - Perna de aer ajuta la etansare si la a fi abia simtita pe cap

Ochelarii de soare - protectie UV 100%

Ochelarii pentru copii Ki ET LA - nu se rup, sunt fixati cu o banda elastica

Ochelarii Ki ET LA ofera protectie maxima UV 100% (UVA si UVB) categoria 4, cea mai ridicata, plus protectie pentru spectrul razelor albastre.

Sunt conceputi special pentru ochii sensibili ai copiilor si pentru fizionomia lor care se schimba accelerat pana la 4 ani. Acesti ochelari se potrivesc perfect pe nasucul copiilor mici, sunt flexibili si nu se sparg, iar materialul din care sunt confectionati este hipo-alergenic. In plus, pot fi rasuciti si indoiti dupa placul inimii, sunt indestructibili.

Creati de un designer specializat in rame pentru copii, intrucat fizionomia unui copil se schimba foarte repede in primii ani de viata.

Detalii Tors.ro

https://media.hotnews.ro/media_server1/image-2014-07-11-17653870-0-ochelari-copii.jpg

Nu inoata inca? Ba da -:) Vezi colacul care nu ii impiedica sa faca miscarile corecte de inot

Colacul Swimtrainer este un colac sigur si care ajuta copiii sa nu se teama de apa, de la o varsta cat mai mica.

Detalii pe Tors.ro

- Alte patru lucruri de luat in bagajul de vacanta

Papucii de plaja si apa - fara ftalati -

Ftalatii sunt periculosi pentru sanatate. Continuti in mii de papuci de plastic, acestia pt provoca basici, bataturi si alte probleme ale pielii.

https://media.hotnews.ro/media_server1/image-2014-07-9-17640667-0-papucii-plaja-apa-fara-ftalati.jpg

in imagine: papuceii de plaja si apa; disponibili si albastru

Nou in magazin: Sandalutele "Piele pe piele"- 100% din piele tot ceea ce vine in contact cu piciorul -

piele la interior, exterior, talpa - vezi foto si detalii in magazin -

https://media.hotnews.ro/media_server1/image-2014-07-8-17636698-0-sandalutele-mers-descult.jpg

Sursa: http://tors.ro/Tikkiceii-s35.htm

Bagajul de vacanta - lista obligatorie -:)

https://media.hotnews.ro/media_server1/image-2014-06-24-17542633-0-tors-concediu.jpg

Ce faci daca apa e rece

Costumele de neopren fac inofensiva pentru corp apa inghetata si ii lasa pe copiii mari si mici sa se bucure de ea si cand e mai rece. Costumele din neopren Fred's Swim Academy au fost special concepute pentru a se adapta foarte bine corpului copilului. Detalii pe Tors.ro

Tikkiceii sunt gata de vacanta

Colectia de vara Tikkiceii Premium Tors.ro - sunt veseli, sunt colorati, sunt din piele si au talpa care nu se murdareste - copilul poate umbla in curte si apoi tup pe canapea incaltat fara nici un stres -:)

Tikkiceii simpli au talpa din piele velur. Materialul este piele naturala, iar in interior au canepa, pentru ca piciorul sa nu transpire.

Masuri disponibile de la cateva luni pana la nr. 30.

Diferenta talpa, modelul Premium (talpa din TPU) vs. modelul simplu (talpa din piele velur)

Tikkiceii Premium (cei cu aplicatii, elemente decor):

Talpa: TPU - (thermoplastic polyurethane). Acest material este superior cauciucului din majoritatea punctelor de vedere: este elastic, rezistent la uzura, ultra flexibil, foarte usor, reciclabil si mai ales anti-derapant pe suprafete alunecoase.

Materialul TPU este folosit la incaltaminte montana, la cea de catarat sau drumetii, in domenii unde este nevoie de aderenta maxima si cat mai putina uzura. Nu necesita niciun fel de intretinere, este suficient sa stergeti (din cand in cand) talpa cu un servetel umed.

Piele naturala - extrem de delicata pentru picior

Pielea din gama premium este box moale din piele de vita, tabacita si vopsita special pentru noi la tabacaria Tamiv Business srl din Brasov, firma cu traditie de zeci de ani in domeniu. Cel mai important aspect al pielii Tamiv este ca a fost prelucrata conform standardelor europene in vigoare, pielea fiind complet lipsita de substante chimice interzise gen formaldehida sau chrom hexavalent.

https://media.hotnews.ro/media_server1/image-2014-06-30-17582655-0-talpa-tikkicei.jpg

Atentie la masuri!

https://media.hotnews.ro/media_server1/image-2014-06-30-17582672-0-masuri-tikkicei.jpg

Detalii pe Tors.ro

Lista de vacanta