Fostul supermodel Cindy Crawford, acum în vârstă de 57 de ani, și-a făcut o apariție spectaculoasă alături de fiica sa, modelul și actrița Kaia Gerber, la un eveniment de modă organizat la New York, relatează revista People.

Cindy Crawford alaturi de fiica sa, Kaia GerberFoto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ambele doamne au purtat rochii de seară negre și s-au lăsat fotografiate împreună în mai multe ipostaze pe covorul roșu al Panelului de Modă Planet Omega organizat la New York.

Înainte de începerea evenimentului Crawford a glumit cu fotografii și celelalte persoane prezente în jurul covorului roșu despre diferența de înălțime dintre cele două.

„În caz că vă întrebați, ea are picioare mai lungi decât mine”, a spus aceasta, stârnind râsete.

Cine este Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford care i-a călcat pe urme

În vârstă de 22 de ani, Gerber este fiica fostului supermodel din al doilea mariaj al său, cel cu omul de afaceri american Rande Gerber, la rândul său un fost model. Cei doi mai au împreună un fiu, Presley Walker Gerber, în vârstă de 24 de ani.

Crawford s-a căsătorit cu Rande Gerber în 1998, la 3 ani după destrămarea mariajului său cu cunoscutul actor Richard Gere, la momentul respectiv unul dintre cele mai în vogă nume de la Hollywood.

În ceea ce o privește pe Caia Gerber, aceasta i-a călcat pe urme mamei sale, devenind la rândul ei un model. În 2018 ea a fost desemnată „Modelul Anului” la „The Fashion Awards”, eveniment organizat anual la Londra.

Pe lângă cariera de model, Gerber a început și una în actorie, făcându-și debutul în Sister Cities, un film pentru televiziune lansat în 2016. Kerber a jucat în mai multe episoade din American Horror Story, unul dintre cele mai longevive seriale difuzate de televiziunea americană FX, precum și American Horror Stories, o serie spin-off bazată pe aceasta.

Pe marele ecran ea a jucat alături de nume ca Brad Pitt, Margot Robbie, Diego Calva și Olivia Wilde în Babylon, o comedie neagră de epocă ce a avut premiera în cinematografe la finele anului trecut.

Din decembrie 2021 Gerber formează un cuplu cu Austin Butler, actorul american în vârstă de 31 de ani care a jucat rolul principal într-un alt film lansat anul trecut, Elvis. Rolul i-a adus lui Butler o nominalizare la Premiile Oscar din acest an, însă premiul pentru cel mai bun actor într-un rol principal a mers în cele din urmă la Brendan Fraser pentru lungmetrajul The Whale.