Deputatul USR-PLUS Emanuel Ungureanu, membru al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, cere redeschiderea Spitalului Colentina și a altor spitale din țară și pentru pacienții non-COVID, care nu mai au acces la tratament. Emanuel Ungureanu, care a fost marți în vizită la Spitalul Colentina pentru o discuție cu managerul Victor Cauni, cere public Direcției de Sănătate Publică București și secretarului de stat Raed Arafat redeschiderea Spitalului Colentina pentru toți pacienții: "Dacă nu sunteți în stare, plecați", este mesajul transmis de Emanuel Ungureanu conducerii DSP București și lui Raed Arafat.

Emanuel UngureanuFoto: AGERPRES

"Răbdarea pacienților cu boli grave, a personalului medico-sanitar și a managerului Victor Cauni a ajuns la final", spune Emanuel Ungureanu.

Emanuel Ungureanu mai spune că, în cazul în care spitalul Colentina și alte spitale COVID din țară nu vor fi redeschise și pentru pacienții non-COVID după sărbători, va cere Ministerului Sănătății demiterea șefilor DSP și primului-ministru Cîțu demiterea secretarului de stat Raed Arafat: "Dacă după Sărbătorile de Paște Spitalul Colentina nu va fi deschis și pentru pacienții non COVID-19, lucru valabil și pentru celelalte spitale dedicate absurd doar COVID-19, de exemplu Spitalul Municipal Râmnicul Sarat voi cere Ministerului Sănătății demiterea șefilor DSP și primului-ministru Cîțu demiterea secretarului de stat Raed Arafat. Răbdarea mea a ajuns la capăt."