Celebra poza de la Cluj cu Ludovic Orban rămas singur pe un rând de scaune în timp ce toți liderii locali și zonali erau pe scenă cu Florin Cîțu a făcut turul presei și a ridicat numeroase semne de întrebare.

HotNews.roFoto: Hotnews

Deputatul liberal și președintele PNL sector 4, Pavel Popescu, spune că el este cel care a făcut poza și își explică gestul.

Acesta susține într-o postare pe pagina sa de Facebook că nu a intenționat să-l expună pe Orban, că acest a fost invitat și el pe scenă alături de ceilalți lideri liberali, dar că a refuzat.

”Da, sunt cel care a făcut celebra poză de ieri, de pe scena din Cluj. Nu a existat vreo regie sau vreun plan malefic al echipei noastre de atragere a președintelui partidului în vreun soi de cursă. Am făcut o poză sălii care aplauda echipa din picioare într-o atmosferă specifică unui congres de partid. Nu am fost singurul care a făcut poze. Nu înțeleg de ce atâta agitație. Poza surprinde sala și evident că îl surprinde pe președintele Orban în mijlocul rândului, acolo unde stă mereu președintele partidului. Deși a fost invitat public în ultimele săptămâni, președintele nu a urcat ieri pe scenă în marea echipă a PNL. ”, spune Popescu.

Deși el a făcut poza, Pavel Popescu, un susținător declarat al lui Florin Cîțu, spune că nu știe cum a ajuns ea în presă. Mai mult, acesta acuză tabăra Orban de practici murdare și necolegiale.

”Oricât m-ar/ne-ar afecta, nu vă pot spune cine plătește campaniile de denigrare a unor colegi din echipa care își doresc asumat o reformă reală a PNL, cât și una a statului român.Nu vă pot spune cât de mult ne vor afecta mai târziu, aceste campanii murdare din interiorul partidului făcute de cei care urăsc din suflet ideea de reformă. Pentru că asta implică sacrificiu și politică făcută pentru semeni, nu pentru interesele proprii. Subiect închis. ”, a adăugat deputalul liberal.

Premierul Florin Cîțu a dat duminică un puternic semnal în PNL, făcând o demonstrație de forță la conferința de alegeri a PNL Cluj, unde a chemat pe scenă peste 30 de lideri de filiale. În sală era și contracandidatul său la șefia PNL, Ludovic Orban, care a rămas singur pe rândul de scaune. "PNL este mult, mult, mult mai mare decât cei care au fost prezenţi pe scenă", a spus apoi actualul președinte al PNL.

CITEȘTE ȘI: Semnal de forță dat de Cîțu în PNL: Pe scenă cu peste 30 de lideri de filiale / Orban, lăsat singur pe un rând de scaune: PNL este mult, mult mai mare