Președintele PSD Liviu Dragnea a transmis, de 1 Decembrie, că România are nevoie de unire mai mult ca niciodată și de curaj, patriotism și de minte, susținând că trebuie să medităm asupra cuvântului "unire", transmite Mediafax.

Liviu DragneaFoto: Captura Facebook

"La un secol de la Marea Unire, România are nevoie de unire mai mult ca niciodată. are nevoie de curaj, de patriotism, de inimă și de minte. Are nevoie de înțelepciunea pe care a avut-o acum 100 de ani. Doar uniți în jurul obiectivelor comune putem construi o Românie puternică, bogată și mândră, o țară europeană ce oferă bunăstare românilor, un stat drept cu cetățenii săi și respectat de partenerii internaționali, o națiune capabilă să-și apere interesele, valorile și credințele. Să medităm în aceste zile asupra cuvântului <>. Dacă înaintașii noștri au sacrificat atâtea pentru el, e datoria noastră să-l luăm în serios. La mulți ani, România! La mulți ani, tuturor românilor, oriunde s-ar afla!", a fost mesajul lui Liviu Dragnea de 1 Decembrie.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, anunțase nu va participa la manifestările de Ziua Națională, biroul de presă al PSD precizând că „medicul nu-i recomandă să stea în frig atâtea ore”, dar a venit, totuși, la parada militară.

Clipul postat sâmbătă de Dragnea: