Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri că "arhivarul" fotografiilor de la evenimentele SRI este George Maior, fost șef sal SRI și actual ambasador în SUA și îi sugerează să le facă publice pe toate. Dragnea l-a catalogat pe Victor Ponta turnător, spunând că și el a ajuns pe acea canapea.

HotNews.roFoto: Hotnews

"A continuat șirul de poze ale unui turnător. Nu am ascuns că am participat la multe întâlniri. Ponta a numit-o (n.r.: pe Laura Codruța Kovesi). Pe canapeaua aia, eu le-am cerut, i-am cerut lui Maior, că el este arhivarul de serviciu, să dea toate pozele. Pe canapeaua aia au stat mulți. A venit Kovesi, apoi Ponta. Acolo s-au discutat foarte multe lucruri ca la evenimentele de acest gen. I-am spus că dacă are poze cu noi îmbrățișati, să le dea", a declarat Liviu Dragnea.

Fostul lider al PSD Victor Ponta a postat, joi, pe Facebook, o fotografie în care Liviu Dragnea apare alături de George Maior, Laura Codruța Kovesi și Gabriel Oprea, susținând că liderul social-democrat este asemeni unui ”pilot nebun și disperat gata să distrugă tot”. (Sursa: Mediafax)