Presedintele Klaus Iohannis si-a intrerupt de doua ori, cateva zeci de secunde, conferinta de presa sustinuta la Bruxelles, dupa Consiliul European, deoarece in sala de conferinte a pornit un televizor al televiziunii interne si apoi i-a sunat telefonul unui jurnalist.

Presedintele Iohannis si-a inceput discursul la conferinta de presa sustinuta la Bruxelles la finalul Consiliului European, insa s-a oprit la scurt timp deoarece in sala de presa a pornit pe neasteptate un televizor al televiziunii cu circuit intern, din cadrul Consiliului European, transmite Mediafax.

Seful statului si-a intrerupt discursul si a asteptat pana cand unul dintre membrii staff-ului prezidential a reusit sa opreasca televizorul, iar apoi si-a continuat conferinta.

Iohannis si-a intrerupt discursul in fata a peste 20 de jurnalisti pentru a doua oara, dupa ce unui ziarist aflat in primul rand a inceput sa-i sune telefonul.

Daca prima data Klaus Iohannis s-a enervat facand o grimasa, de aceasta data presedintele a asteptat pana cand jurnalistul si-a scos telefonul din buzunar si l-a oprit, dupa care a continuat sa vorbeasca, schitand un zambet.

Presedintele Klaus Iohannis a participat, joi si vineri, la Bruxelles, la Consiliul European, reuniune in cadrul careia liderii statelor europene au dezbatut subiecte precum uniunea energetica, conflictul ucrainean si sanctiunile impuse Rusiei, dar si criza greceasca.