Premierul Victor Ponta aminteste, pe pagina de Facebook, ca se implinesc, duminica, doi ani de la adoptarea motiunii de cenzura prin care Cabinetul Ungureanu a fost demis, iar liderul Fortei Civice, fostul premier Mihai Razvan Ugureanu ii raspunde: "Guvernati doar pentru a va salva baronii", potrivit Mediafax.

"In urma cu exact 2 ani, pe 27 Aprilie 2012, Parlamentul adopta motiunea de cenzura pentru demiterea Guvernului Ungureanu! Era prima victorie importanta a USL si a tuturor romanilor obtinuta impotriva 'Regimului Basescu'! Alaturi de mine au fost atunci Liviu, Crin, Daniel, 235 de parlamentari si milioane de romani! Le multumesc si sunt convins ca pe 16 Noiembrie vom castiga razboiul drept pe care l-am inceput atunci!", este postarea aparuta pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta duminica dupa-amiaza.

"Acum doi ani, guvernul a cazut din cauza lipsei de experienta in a face compromisuri care sa nenoroceasca tara. Schimbarea guvernului Ungureanu a fost singura reusita a USL-ului. De atunci, Romania a pierdut timp si bani si a primit in schimb doar circ. Dl Ponta, dvs guvernati doar pentru a va salva baronii, coruptii si doctoratul plagiat. Toti romanii responsabili va vor schimba cu Forta! Votati Forta Civica!", se arata intr-un comentariu la postare, publicat de pagina de Facebook a lui Mihai Razvan Ungureanu.