Deputatul PDL Toader Paleologu a ironizat luni o declaratie a lui Mihai Razvan Ungureanu legata de necesitatea desemnarii rapide a unui candidat al dreptei la functia de presedinte al Romaniei.

Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, afirmase, in aceeasi zi, ca este necesara desemnarea cat mai rapida a unui candidat la Presedintie din partea dreptei, dar a evitat sa precizeze daca el ar fi dispus sa fie acest candidat.

"Exista discutii pe care le avem. Forta Civica, din aceasta perspectiva, are un punct de vedere foarte clar, foarte articulat. Evident, vom discuta cu toate celelalte forte specifice parlamentare si neparlamentare. Sustin ceea ce spunea domnul Cristian Preda, exact in felul acesta spunea, si citez, ca este nevoie a desemna cat mai rapid un candidat la functia prezidentiala din partea dreptei. Sustin aceasta afirmatie a domnului Preda", a spus Ungureanu, citat de agentia Mediafax.

"Multe lucruri sint 'necesare', dar putin probabile. Sint convins ca Forta Civica are 'un punct de vedere foarte, foarte articulat' si, as adauga eu, 'foarte previzibil' in privinta candidatului la presedintie. Dar principala problema se pune, totusi, in PDL...", a reactionat ulterior Toader Paleologu, pe contul sau de Facebook.