Astăzi, Acheffuita si Appasionata - dialog cu Sorin Ioniță, ExpertForum la Cabinetul de Perspektive de la Fotocabinet. Despre - Chef de razboi mondial si pasiune pentru statul paralel

de Eugen Istodor     HotNews.ro
Marţi, 24 aprilie 2018, 9:19 Actualitate | PERSPEKTIVA


Cabinetul de Perspektive
Foto: Hotnews
Sorin Ionita, EXPERTFORUM, este invitatul Cabinetului de Perspektive. Astăzi, joi, ora 19,30 la FotoCabinet. Dialogăm, pentru că putem, despre toanele politicienilor nostri. De la Trump care-i gata sa declanseze razboaie mondiale cu un simplu twitter. La Dragnea omul pasiunilor: statul paralel, reformele, referendum-ul pentru familia tradițională.

După ce al III-lea Război Mondial a şuierat câteva zile pe la urechi din toate părţile, acum nu ne rămâne decât să continuăm să ne rumegăm inhouse dilemele statutului paralel, asistaţi de corola de minuni şi aploplexii a cotidianului.  Vă invităm în Cabinetul de PerspeKtive de la FotoCabinet pentru momentul de propice de detaşare, încât să desluşim câte ceva în ghemul încurcat din jur.  

Sorin Ioniţă vine cu prospeţimea şi elocvenţa unei minţi odihnite şi a unei culturi care nu a fost făcută în pripă. Incapabil de încârdăşire, este rar invitat să vorbească, pentru că este genul care nu convine niciunei tabere. 

Observaţiile sale sunt marcate de spirit de sinteză şi echilibru. Şi, mai ales, sunt imposibil de încadrat categoriei "vorba multă - sărăcia omului". 

Întâlnirea are loc la FOTOCABINET, Lipscani 41, BucureștiREZERVĂRI: eugen.istodor@hotnews.ro. Accesul liber în limita locurilor.


Citeste mai multe despre   

Citeste pe MedLife.ro
Mituri despre colesterol


1676 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version