Sabrina Williams, sora vitregă a lui Venus și Serena Williams, a criticat dur filmul biopic „King Richard” despre tatăl ei înstrăinat și l-a acuzat pe regizorul Marcus Green că a ignorat complet prima familie a lui Richard pe care acesta a abandonat-o, relatează Insider.

Serena si Venus Williams la premiera „King Richard”Foto: Jay L Clendenin/Los Angeles Times / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Este o comedie, nu?”, a întrebat retoric Sabrina Williams, în vârstă de 57 de ani, în cadrul unui interviu acordat cotidianului britanic The Sun. „Cum poți face un film în care spui jumătate din poveste?”, a continuat cea mai în vârstă fiică a lui Williams.

„El începe brusc cu tata și noua sa soție Orance și copiii lor. E ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic înainte de asta”, a adăugat Sabrina Williams, subliniind că „mi se pare exagerat. El crede că este regele lumii dar nimeni care a fost vreodată în preajma sa nu crede că el este Regele Richard”.

„Este un titlu revoltător dar i se potrivește”, a mai spus aceasta.

Prima familie a lui Richard Williams

La începutul anilor 1960 Richard, acum în vârstă de 79 de ani, și Betty Johnson, mama răposată a Sabrinei, s-au căsătorit în Los Angeles și au avut împreună 5 copii: pe ea, Richard III (56 de ani), Ronner (55 de ani), Reluss (54 de ani) și Reneeka (49 de ani).

Sabrina a relatat pentru The Sun că avea 8 ani și sora sa mai mică doar 8 săptămâni când Richard a pretins că pleacă de acasă pentru a-i cumpără o bicicletă. Ea spune că bărbatul nu s-a întors niciodată și că și-a abandonat primii copii pentru a-și construi o nouă viață cu a doua sa soție, Oracene Williams, cu care le-a avut pe Venus și Serena.

„Acele fete au ajuns în vârf în timp ce ceilalți copii ai săi au avut de suferit din cauza alegerilor pe care le-a făcut tatăl meu, noi am fost crescuți în sărăcie după ce a plecat”, spune Sabrina Williams, precizând că și-a văzut tatăl de doar câteva ori după ce acesta și-a părăsit familia.

Sabrina a mai spus că nu crede că își va întâlni vreodată surorile vitrege dar că i-ar plăcea să își cunoască nepoata, pe fiica în vârstă de 4 ani a Serenei Williams, Olympia.

Filmul „King Richard” a fost lansat în cinematografe în data de 19 noiembrie.

Pe același subiect: