O femeie canadiana care a folosit aceleasi numere la loterie timp de 30 de ani, a castigat, in sfarsit, potul cel mare, informeaza BBC.

Olga BenoFoto: BBC

Olga Beno locuieste in Nova Scotia si sustine ca a visat numerele castigatoare cu mult timp in urma, mai exact, in anul 1989 si ca le-a folosit cu regularitate de atunci.

Suma castigata este o binecuvantare pentru femeia bolnava de cancer, care a fost nevoita sa-si vanda casa pentru a finanta tratamentul de care are nevoie.

"Stiu numerele pe de rost si mi s-a parut ca le-am vazut pe ecranul televizorului dupa tragerea la sorti de aseara, dar ochii mei nu mai sunt atat de buni, asa ca am uitat repede", a declarat Olga Beno.

In dimineata urmatoare, in timp ce citea ziarul, femeia a vazut, din nou, numerele castigatoare.

"La inceput nu mi-a venit sa cred, am zis ca este o greseala in ziar. Apoi i-am spus surorii mele ca e posibil sa fi castigat la loterie", a mai adaugat femeia.

In urma cu zece ani, Olga Beno a fost diagnosticata cu cancer in stadiul patru si a fost nevoita sa-si vanda casa si sa locuiasca cu chirie. Aceasta a mai spus ca sotul, copiii si nepotii i-au fost un adevarat sprijin pe parcursul anilor si ca acum doreste sa-i rasfete cu o excursie la Disney World.