"Imi place viata si imi plac femeile", a declarat, vineri, premierul italian Silvio Berlusconi, adaugand ca nu datoreaza nimanui explicatii in cazul minorei de origine marocana care a sustinut ca ar fi avut relatii intime cu el, scrie cotidianul La Repubblica, citat de Mediafax: "Opozitia de stanga ma ataca in fiecare zi. Dar voi ramane mereu aici", spune premierul Italiei.

Intrebat daca Biroul primului-ministru a intervenit pentru eliberarea din detentie a tinerei marocane care a participat la petrecerile premierului, Silvio Berlusconi a replicat: "Nu am facut niciodata astfel de interventii. Pur si simplu am semnalat ca exista o persoana care avea nevoie de asistenta. Asta este tot. A fost un simplu telefon pentru gasirea unei persoane disponibile pentru a avea grija de alta persoana de care tuturor ne-a fost mila pentru ca povestise ceva dramatic si toti am crezut".

  • "In casa mea vin doar persoane respectabile. Cred ca tot ce a declarat aceasta tanara ajuta la clarificarea chestiunii. Ma comport ireprosabil cu invitatii mei, imi place viata si imi plac femeile. Nimeni nu va putea vreodata sa imi schimbe stilul de viata. Repet: m-am straduit sa gasesc un sprijin pentru aceasta fata, pentru ca parea sa fie intr-o situatie dramatica. Iar bunga-bunga este o gluma veche cu care inca ma distrez", a adaugat el.

In varsta de 74 de ani, Silvio Berlusconi este suspectat ca a avut relatii intime cu o minora de origine marocana, pentru eliberarea careia Biroul primului-ministru intervenise telefonic, afirmand in mod fals ca este nepoata lui Hosni Mubarak, presedintele Egiptului. Trei apropiati ai premierului italian sunt cercetati pentru favorizarea prostitutiei, dupa ce minora de origine marocana Ruby R., in varsta de 17 ani, a declarat ca a fost invitata la petreceri care au avut loc in vila lui Silvio Berlusconi din zona Arcore (in apropiere de Milano) si ar fi avut relatii intime cu seful Guvernului italian.

Tanara, care va implini in noiembrie 18 ani, a fost retinuta in luna mai de politia italiana, care o suspecta de furtul a aproximativ 3.000 de euro si unor bijuterii din casa unei prietene. Pe 27 mai, in timp ce minora era audiata, la politie a fost primit un telefon din partea Biroului premierului italian, iar seful de Cabinet a cerut eliberarea tinerei, sub pretextul ca ar fi fost nepoata lui Hosni Mubarak, presedintele Egiptului.

Ruby a recunoscut ca a participat la trei petreceri organizate in vila lui Berlusconi, alaturi de alte zece dame de companie. Minora marocana le-a spus anchetatorilor ca participase la un joc erotic numit "bunga-bunga". Se pare insa ca, desi afirmase initial ca avusese relatii intime cu Silvio Berlusconi, Ruby si-a schimbat declaratia in fata anchetatorilor, spunand ca nu s-a intamplat asa ceva si ca oricum primul-ministru stia ca are 24 de ani, nu 17.