Federatia de Fotbal din Iran a trimis o felicitare de Anul Nou federatiei similare din Israel, anunta ynetnews.com. Oficialii din Teheran s-au grabit insa sa declare ca trimiterea felicitarii a fost "o greseala". Raspunsul israelienilor nu s-a lasat asteptat: "Un An Nou fericit tuturor oamenilor buni din Iran!".

Directorul pentru relatii externe al Federatiei iraniene de Fotbal, Mohammad Ali Ardebili, a declarat pentru Radioul armatei israeliene ca nu a vrut sa trimita felicitarea Asociatiei de Fotbal din Israel. "Este o felicitare trimisa tuturor tarilor din lume", a spus Ardebili, care i-a chestionat pe ziaristii israelieni inainte sa inchida telefonul: "M-ati sunat din Israel? Nu pot vorbi cu voi. Este o greseala. Este o greseala".

Felicitarea a ajuns la directorul departamentului juridic al Asociatiei de Fotbal israeliene, Amir Navon. "Navon a intrat in biroul meu intrebandu-ma daca cred ca felicitarea este o greseala", a spus un purtator de cuvant al Federatiei israeliene de Fotbal, Gil Levanoni. "I-am spus ca nu stiu, dar ca ar trebui sa le trimitem si noi una", a spus Levanoni.

Israelienii le-au scris iranienilor: "Un An Nou fericit tuturor oamenilor buni din Iran!" . "Le-am spus ca speram sa aiba un an fotbalistic fericit", a adaugat Levanoni.