Bill și Melinda Gates au apelat la avocați de renume ca să-i reprezinte în procedurile de divorț, inclusiv doi dintre cei care au negociat despărțirea lui Jeff Bezos și Mackenzie Scott.

HotNews.roFoto: Hotnews

Solicitarea de divorț depusă la o instanță superioară de la Seattle spune că mariajul lor este „rupt iremediabil”.

Arată și că nu au semnat un aranjament prenupțial, care este un contract anterior căsătoriei în care se specifică împărțirea bunurilor în cazul în care mariajul eșuează. În schimb, documentele precizează că soții Gates au semnat un acord de separare pentru partajul activelor.

Documentele mai arată că au apelat la echipe de avocați de renume, după cum informează CNBC.

Avocata Sherri Anderson este unul din numele care o vor reprezenta pe Melinda Gates. Ea l-a reprezentat și pe Jeff Bezos în despărțirea de Mackenzie Scott din 2019, care a fost cel mai scump divorț din lume.

Iar Ted Billbe, care a reprezentat-o pe Scott la divorț, este unul din numele de pe lista de avocați a lui Bill Gates. Și Ronald Olson, de la casa Munger, Tolles & Olson, director la grupul de investiții Berkshire Hathaway al lui Warren Buffett, este în echipa de avocați a lui Bill Gates.

Olson a mai lucrat la subiecte de afaceri cu un număr de clienți celebri, ca Mark Zuckerberg, fondator și CEO al lui Facebook și fondatorii lui Google - Larry Page și Sergey Brin.

Citește și: