Bill și Melinda Gates trăiau deja separat înainte de a anunța public luni că vor divorța după 27 de ani de mariaj, potrivit actelor de divorț depuse de soția cofondatorului Microsoft citate de Insider.

HotNews.roFoto: Hotnews

Melinda Gates a depus luni actele de divorț, afirmând că mariajul său este „rupt iremediabil”, documentele arătând că Bill Gates este listat ca pârât și că acesta le-a semnat.

Cei doi au anunțat luni că vor divorța prin mesaje identice postate pe conturile lor personale de Twitter.

„După o îndelungă considerare și multă muncă pentru relația noastră, am luat decizia de a pune capăt căsniciei noastre”, au anunțat cei doi pe Twitter, adăugând că „nu mai credem că putem crește împreună în relația de cuplu în următoarea fază a vieților noastre. Cerem spațiu și intimitate pentru familia noastră în timp ce începem această nouă viață”.

Însă Melinda Gates a folosit un limbaj mai dur în cererea de divorț depusă luni în Comitatul King din statul Washington.

„Mariajul este rupt iremediabil”, a notat aceasta, precizând că deja trăia separat de soțul ei. Melinda Gates a precizat de asemenea în acte că nu are un contract prenupțial și a cerut partajarea bunurilor în conformitate cu o înțelegere separată pe care a convenit-o cu soțul ei.

Bill Gates a cunoscut-o pentru prima dată pe Melinda French în 1987 când aceasta s-a alăturat Microsoft ca manager de produse, aceasta relatând ulterior că mama ei i-a spus că nu este o idee bună să aibă o relație cu CEO-ul companiei la care lucrează.

Cuplul s-a căsătorit în Hawaii în 1994 și s-a mutat într-o locuință luxoasă poreclită Xanadu 2.0. Bill și Melinda Gates au trei copii și sunt co-președinți ai fundației caritabile Bill și Melinda Gates pe care au anunțat că o vor conduce împreună și după divorț.

Anunțul celor doi că vor divorța a venit ca o surpriză totală luni, ambii lăudându-se reciproc în trecut și vorbind în termeni laudativi despre mariajul lor.

Melinda Gates a declarat pentru Insider în urmă cu doar doi ani că soțul ei este „incredibil de susținător” și că a încurajat-o să își dezvolte cariera.

Aceasta a mai relatat la momentul respectiv că ambii spală vasele împreună în fiecare seară pentru a păstra parteneriatul lor egal.

Citește și: