In perioada 2-4 decembrie, la Cinema Eforie, iubitorii de film sunt asteptati la Film 4 Fun, un festival care-si propune să-si destindă spectatorii prin portii generoase de râs si invitati de marcă. "Intr-o lume plină de conflicte, noi am ales să ne amuzăm!" - acesta este sloganul prin care organizatorii dau start celei de-a treia editii a festivalului.

Fundatia Cineremember in colaborare cu Hifi Production a lansat festivalul la Bucuresti, în 2009. Un an mai târziu, festivalul îsi mută sediul pe plajă la Vama Veche, iar acum revine la început de iarnă în capitală, cu un buget aproape inexistent dar cu foarte mult entuziasm.

Potrivit organizatorilor, editia din acest an a Film for Fun aduce cinefililor filme de scurt, mediu si lungmetraj, spoturi publicitare, stand-up comedy si 2 workshopuri.

Andrew J. Ward, inginer de sunet de origine britanică, cu o experienţă vastă în domeniu, a lucrat în cele mai importante studiouri de sunet din Londra. Pe parcursul carierei sale de peste 17 ani, Ward a colaborat cu artişti faimoşi precum Craig David, Faithless, Dido, Orbital, Kylie Minogue, Baz Luhrmann. In prezent profesor la SAE, Ward va împărtăşi din tainele artei de sunet în cadrul unui workshop pe care îl va susţine în prima zi a festivalului.

Organizatorii si-au propus sa ignore criza, chiar si pentru cateva zile, si dedica prima seara a festivalului problemelor de casnicie., care sunt universale. Prin urmare, spectatorii sunt invitati sa urmareasca filmul de comedie realizat de fratii Bobby şi Peter Farrelly, HALL PASS-CONCEDIU DE LA CASNICIE. Cei doi frati sunt recunoscuti pentru productiile lor cu succes de public, iar filmul din prima seara a festivalului are o distributie pe masura: Owen Wilson, Christina Applegate, Jason Sudeikis şi Jenna Fischer.

Pe parcursul festivalului, cinefilii au sansa să revadă filme românesti recente, precum Nuntă în Basarabia (regia Nap Toader) in prezenta regizorului si actorului principal Vlad Logigan, Concertul (regia Radu Mihăileanu) si câteva scurt si mediumetraje indrăgite de public, printre care Fata galbenă care râde (regia Constantin Popescu Jr.), Captivi de crăciun (regia Iulia Rugină) si Strung Love (regia Victor Dragomir).

Ultima seară a festivalului va debuta cu un workshop de advertising susţinut de Bogdan Naumovici urmat de un moment de stand-up comedy cu Mihai Bobonete (Bobo), cunoscut publicului pentru spectacolele de la Café Deko şi pentru apariţiile din serialul “Vine Poliţia” şi alte proiecte precum "Made in Romania" sau "Taca-Paca". Programul continuă cu o proiecţia celor mai premiate spoturi publicitare românesti din ultimii 10 ani. Filmul Concertul, în regia lui Radu Mihăileanu va închide cea de-a treia ediţie a festivalului, urmată de un cocktail.