Pe dealul Mitropoliei, cateva sute de persoane au protestat impotriva introducerii cipurilor in noile pasapoarte biometrice. O femeie pare convinsa ca cipurile sunt semnul diavolului si ca prevestesc sfarsitul lumii din 2012. Un domn in varsta a cerut poporului sa se constituie in Garzi Nationale pentru a se apara de terorismul cipurilor impuse de guvern. De la Muntele Athos, preotii au trimis un mesaj catre romanii ortodocsi prin care sunt avertizati de instalarea unui guvern mondial al masoneriei care va fi condus de catre anticrist. Un jurnalist anunta publicul ca, potrivit parintelui Iustin, cipul biometric este unealta necuratului.

Cateva sute de persoane au protestat, duminica la amiaza, impotriva introducerii cipurilor biometrice pe pasapoarte. Membri ai mai multor organizatii, printre care si Noua Dreapta, erau prezenti inca de la ora 12 intr-un tarc la baza dealului Mitropoliei. “Nu vrem cipuri, jos masoneria, libertate, libertate!”, se auzea de pe scena improvizata de langa Mitropolie. Printre protestatari si Camelia Parvu, o practicanta a ortodoxismului, cu o cruce in mana, scanda alaturi de cei de la Noua Dreapta: “Nu vrem cipuri! Nu vrem cipuri!” si agita crucea. Femeia a venit de la Pitesti special pentru protest.

Peste 3 ani vine sfarsitul lumii si masonii ajung in iad

Fara sa rasufle, femeia a explicat de ce cipurile nu sunt bune si de cum diavolul este in ele. “Este vorba de acea cifra 666 care apare in codul de bare. Dupa cum se stie este un semn al diavoului. In Biblie spune ca noi, credinciosii, nu avem voie sa luam aceasta cifra. Ea reprezinta cei 666 de talazi de aur pe care ii luau iudeii drept bir de la populatie. Este o pecete a raului. Suntem deja in anii apocaliptici. Orice credincios vede asta. Pana si clima ne arata asta.

Daca ne lepadam acum si El o sa ne ajute peste trei ani. Au spus-o si americanii si o arata si calendarele maiase gasite de curand ca sfarsitul vine in anul 2012. Noi suntem fii lui Dumnezeu, nu ai lui Satana”, a spus femeia fara sa rasufle. In continuare a demonstrat ca reprezentantii diavolului pe pamant sunt masonii. “De mii de ani se stie ca franc-masonii reprezinta diavolul. Sunt peste tot, in toate functiile de conducere. Din pacate pentru ei se vor duce in iad”, a incheiat femeia.

“Sa constituim o Garda Civila care sa lupte impotriva guvernului terorist”

Pe scena s-au perindat timp de doua ora mai multe personaje, printre ele si ziaristul Victor Roncea care a citit mesajul preotului Iustin, initiatorul miscarii impotriva cipurilor biometrice. In mesaj se detalia cum cipurile sunt o unealta a Satanei si ca ele vor aduce sfarsitul lumii. Preotul nu a fost prezent la protest. Din timp in timp, multimea a fost antrenata in scadari precum: “Nu vrem cip si cod de bare ca in lagaru' de concentrare!”.

La un moment dat pe scena a fost invitat un domn mai in varsta prezentat drept Varlaam. “Siguranta noastra si a familiilor noastre depinde de cum ne organizam in grupuri care sa constituie o garda civila la scara nationala si care sa actioneze la nivelul cartierelor, garda care sa ne permita sa actionam impotriva masurilor teroriste ale actualei puteri. Discutiile si conferintele nu mai sunt de ajuns; e nevoie de forta bruta”, a explicat, plin de verva, domnul Varlaam.

666 semnul Apocalipsei

protest mitropolie3
Foto: HotNews.ro
Intre timp, in strada trecatorii s-au oprit, au privit descumpaniti si au trecut mai departe. “Am ajuns din nou in evul mediu, cand oamenii de stiinta erau arsi pe rug pentru vrajitorie. Asa`s si astia. Cine isi mai face iluzii ca nu suntem urmariti. Pai nu am fost urmariti in comunism? Am supravietuit; o sa supravietuim si cipurilor. Si celularele de parca nu sunt urmarite”, a spus Marian, unul dintre trecatori.

El a fost contrazis de dupa gardul tarcului de catre unul dintre protestatari. “Cipurile sunt o modalitate de control. Sunt monitorizate din satelit, iti violeaza intimitatea. Telefonul celular poti sa il inchizi sau sa il arunci in Dambovita. Pe cipurile astea sunt o gramada de date. Pe aceste cipuri este imprimat numarul diavolului, 666. Aceste cipuri corelate cu numarul 666 adeveresc teoriile Apocalipsei. Se vor introduce microcipurile in mana, asta e urmatorul pas”, a spus tanarul.

Anticristul masoneriei

De pe scena cele cateva sute de persoane au fost infierate impotriva masoneriei. Un alt vorbiort a citit un mesaj primit de la preotii de pe muntele Athos: “Se doreste instalarea unui guvern mondial al franc-masoneriei, care sa fie condus de un anticrist. Sa spunem nu masoneriei. Toata lumea stie ca si in Romania masoneria ne conduce. Introducerea cipurilor reprezinta lucrarea anticristului”.

Un alt vorbitor a explicat cum autoritatile vor sa controleze miscarile fiecarui individ. In final a fost dezvaluita sursa raului: “Este un plan al iudeo-masoneriei. Se stie ca in America sunt 3 oameni foarte bogati care sunt masoni si vor sa impuna o nou ordine mondiala a masoneriei”

Oare acum, pe criza asta avem noi bani si de cipuri?

protest mitropolie6
Foto: HotNews.ro
“Eu cred ca, in esenta, este un protest bun. Introducerea acestor cipuri reprezinta o incalcare a drepturilor omului si o violare a intimitatii. Evident vom fi mai usor controlati. Cat despre implicare diavolului, aici nu ma bag”, a explicat Marcel, avocat.

El a fost completat de Elena, una din credicioasele care au venit la protest inarmata cu o icoana si o cruce.

“Eu nu vreau sa fiu indosariata ca ultimul talhar; nu am comis nici o fapta rea. Dupa mine, cipul este o masura de control. Dar ma intreb de ce guvernantii au facut-o pe sest? Oare acum, pe criza asta avem noi bani si de cipurile astea, nu suntem destul de saraci? Din punct de vedere religios pot spune ca Dumnezeu ne-a facut liberi, cipurile ne fura din libertate”, a spus Elena, care intre timp a cules semnaturi de sustinere de la participanti.

“Emil Boc, nu fi prost, nu vrem cipuri fara rost”

Protestatarii au trecut de la mesajele preotilor la mesaje politice: “Daca la urmatorul protest fiecare dintre noi mai aducem unul sau doi omeni si la protestul de peste doua saptamani tot asa o sa fim milioane. O sa cada Guvernul. Mergem inainte!”. Multimea a aprobat mesajul. Unul dintre participanti a completat: “Tariceanu si Boc sa isi puna cip in cap”.

Unul dintre liderii protestatarilor au inventat si o scandare adresata actualului premier: “Emil Boc, nu fi prost, nu vrem cipuri fara rost!”. Dupa ce scandarile au incetat, lideri protestului au mai citit un alt mesaj al unor preoti in care s-a invocat Apocalipsa: “Diavolul insusi este in cipurile biometrice. Frati crestini, sa revenim la credinta; sfarsitul lumii este aproape!”. Protestul s-a terminat dupa ce o tanara a cantat o piesa dedicata luptei anticipuri si dupa ce liderii protestatarilor au recitat Tatal Nostru.