Poliţiştii ilfoveni anunţă că au identificat un bărbat care în urmă cu câteva zile a jefuit o casă de pariuri sportive din Chiajna, ameninţând-o pe angajată cu un cuţit şi luând 40.000 de lei. Bărbatul a fost prins pe Aeroportul „Henri Coandă” şi, în baza probelor, a fost arestat preventiv.

Suspect reținutFoto: Shutterstock

Incidentul a avut loc pe data de 5 aprilie, în jurul orelor 00:45, când un bărbat a intrat în sediul unei agenţii de pariuri din Chiajna şi, ameninţând-o pe casieriţă cu un cuţit, a luat suma de 40.000 de lei, ce reprezentau încasările operatorului economic, relatează News.ro. Femeia a sunat la 112 la câteva minute de la comiterea jafului.

Trei zile mai târziu, în 8 aprilie, polițiștii l-au identificat pe suspect, în persoana unui bărbat în vârstă de 33 de ani.

„La aceeaşi dată, poliţiştii din Chitila au efectuat o percheziţie la adresa de domiciliu a bărbatului respectiv, însă acesta nu a fost găsit. În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate, în seara zilei de 9 aprilie a.c., bărbatul în cauză a fost depistat pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti-Otopeni de către poliţiştii din Chitila şi condus la sediul poliţiei oraşului Chitila, pentru cercetări”, a transmis miercuri Poliţia judeţeană Ilfov.

Iniţial, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, în cursul zilei de miercuri el fiind prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a sesizat instanţa de judecată, în cauză fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.