​Un tânăr de 25 de ani a fost arestat preventiv după ce poliţiştii din Braşov care l-au oprit pentru că circula cu viteză mare pe şoseaua de centură a orașului au constatat că acesta era sub influența drogurilor, iar în mașina lui au fost găsite mai multe tipuri de stupefiante. El avea permisul suspendat tot după ce se urcase drogat la volan.

Pliculețe cu droguriFoto: Annebel van den heuvel / Alamy / Alamy / Profimedia

Conform Poliției, în 2 februarie, polițiștii Serviciului Rutier Brașov au oprit pentru control un autoturism care circula pe Centura Brașovului - V01K, dinspre Predeal spre Sibiu, cu o viteză peste limita legală. Șoferul, în vârstă de 26 de ani, „avea indicii ale consumului de substanțe interzise”, astfel că a fost testat, stabilindu-se că era sub influența drogurilor.

Polițiștii au constatat și că tânărul avea permisul suspendat, tot după ce a fost prins a volan sub influența substanțelor interzise.

Conform sursei citate, la controlul făcut de polițiști pe bancheta din spate a mașinii, într-o geantă, au fost găsite aproximativ 43 grame de canabis (drog de risc), 33 de comprimate de ecstasy (drog de mare risc), 5,44 grame fragmente de comprimat ecstasy și 3 grame pulbere care conține 4-MMC (drog de mare risc).

Tânărul a fost reținut, iar ulterior Tribunalul Brașov a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru infracțiunile de trafic de droguri de risc și de mare risc și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.