​Un utilaj feroviar în care erau doi angajați CFR Infrastructură s-a răsturnat la ieșirea din Roșiorii de Vede, anunță CFR SA. Unul dintre angajați a decedat, spun cei de la ISU.

Utilaj feroviar rasturnat in TeleormanFoto: CFR Infrastructura

UPDATE ISU Teleorman a transmis că un bărbat de aproximativ 55 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, echipajele medicale ale SAJ Teleorman declarând decesul, informează News.ro.

ISU Teleorman a anunţat, marţi, că un utilaj feroviar a deraiat pe calea ferată, la ieşirea din Roşiorii de Vede spre Drăgăneşti de Vede.

”O victimă inconştientă, în stop cardio-respirator, se intervine cu două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere, un SMURD şi două echipaje medicale SAJ, dintre care unul cu medic.”, spun cei de la ISU.

Ce spune CFR SA

Informare: Utilaj feroviar răsturnat la ieșire din Roșiorii de Vede

Este vorba despre un utilaj feroviar, care se deplasa pe relația Roșiori Nord - Atârnați, pentru lucrări feroviare programate în stația Atârnați.

Din primele informații transmise de dispeceratul feroviar al SRCF Craiova, utilajul s-a răsturnat la ieșire din Roșiorii de Vede.

În utilaj erau doi angajați: mecanicul și ajutorul de mecanic.

La fața locului s-au deplasat reprezentanții SMURD pentru acordarea primului ajutor.

Traficul feroviar de călători se va desfășura pe un fir de circulație, până la finalizarea intervențiilor din zona accidentului.