Femeia care a decedat, vineri, carbonizată în explozia de la o pensiune din Cluj-Napocaavea 37 de ani şi era din judeţul Timiş, a anunțat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

Incendiu Cluj-Napoca (captura de ecran)Foto: Hotnews

"În această dimineaţă, în jurul orei 6,52, prin intermediul unui apel la numărul unic de urgenţă 112 a fost sesizată explozia unei clădiri de pe strada Dunării din municipiul Cluj-Napoca, aceasta fiind urmată de un incendiu. La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie, echipaje din cadrul ISU şi jandarmi, fiind luate primele măsuri pentru asigurarea locului în care s-a produs deflagraţia şi acordarea primului ajutor persoanelor. De asemenea, cu ocazia activităţilor a fost oprită alimentarea clădirii cu gaz şi electricitate. Până în acest moment, două persoane au fost transportate la spital, respectiv doi bărbaţi, ambii de 34 de ani, din judeţul Harghita, fiind de asemenea identificat în interiorul clădirii trupul neînsufleţit al unei persoane. Poliţiştii au stabilit identitatea acestuia, respectiv o femeie de 37 de ani, din judeţul Timiş", informează IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate de Agerpres, sunt desfăşurate cercetări pentru a se stabili toate circumstanţele care au condus la incident.

Primarul Emil Boc a anunţat că explozia a fost cauzată de o acumulare de gaze şi că a afectat şi alte clădiri învecinate, a căror stare va fi verificată de specialişti.

O femeie a decedat, vineri, iar două persoane sunt rănite, cu arsuri, în urma unei explozii urmate de un incendiu într-o pensiune de pe strada Dunării din Cluj-Napoca. De asemenea, alte trei persoane au fost asistate medical, însă fără a fi transportate la spital.